Home Persoonlijk Update 2018

Update 2018

161
0

Zoals jullie in deze blog kunnen lezen, was het plan om na de zomervakantie in 2018 te gaan wonen in Sofia, Bulgarije. Het plan is veranderd maar gelukkig stoppen we nog niet met reizen! Op dit moment zijn we net een paar dagen in Spanje!


Waarom naar Spanje?

We hebben er toch voor gekozen om nog een keer te overwinteren in Spanje. Ten eerste omdat we veel geld opzij hadden moeten zetten om een jaar huur te kunnen betalen in Sofia. Je weet met online werken nooit van tevoren wat je per maand verdient, het kan ook tegenvallen. Als je dan iedere maand een hoge huur moet betalen wordt het lastig! We wilden snel weer reizen en niet een langere tijd in Nederland blijven om te sparen. Daarnaast was het vooruitzicht op nog een winter in Spanje wonen ook wel heel fijn! Een heerlijke temperatuur, veel zon. En we hebben natuurlijk nog steeds onze bus.

Camping Benicassim

Onze oude woonplek

Vanaf dat we in het voorjaar weer in Nederland kwamen hebben we in onze bus naast de honden- en kattenkennel van familie van mijn vriend gewoond. Daar hadden we het alle drie méér dan prima naar ons zin! Het zal wel wennen worden als we straks weer in een huis moeten wonen zonder zoveel dieren, groen, gezelligheid en rust om ons heen. Stiekem blijven we hopen dat we ooit ergens een woonplek vinden waar we ook lekker wat ruimte hebben voor meerdere honden en andere dieren.

Hondenpension

Plannen voor de rest van 2018

De laatste maanden heb ik vooral ingevallen en in de zomervakantie heb ik met veel plezier in de hondenkennel gewerkt. Daarom ben ik niet actief bezig geweest met online werken. Nu we weer in Spanje zijn heb ik alle tijd om het online werken weer op te pakken!

Sportieve doelen

De laatste tijd was ik weer op zoek naar een sportief doel. Ik vind het fijn om op sportief vlak ergens naartoe te werken. Na Spanje heb ik weer een tijd met veel plezier gesport op de sportschool. Toch bleef ik nadenken over een doel waar ik ook in Spanje makkelijk voor kan trainen. Voor mij is het al heel lang een droom om mee te doen aan een triathlon. Daarom heb ik de knoop doorgehakt en heb ik me ingeschreven voor de Challenge Almere-Amsterdam op 14 september 2019, daar ga ik deelnemen aan de halve triathlon. De weg naar deze triathlon zal ik ook bijhouden op Sport meets Fashion.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here