Home Fashion Sneakersale op Actiesport.nl

Sneakersale op Actiesport.nl

247
0

Goedkope merksneakers kopen? Dat kan in de webwinkel van Aktiesport. Ze verkopen er (onder andere) sneakers van verschillende merken zoals Nike, Adidas en Fila. Van deze sneakercollectie kan je nu een groot gedeelte shoppen met hoge kortingen! In deze blog heb ik mijn 5 favoriete paren sneakers uitgelicht. Online is er nog veel meer moois te vinden in de sneakersale!Grijze sneakers van Fila

Het eerste paar waar meteen mijn oog op viel in de sneakersale op Actiesport.nl was dit paar van Fila. Dit paar deed mij meteen denken aan de huarache sneakers van Nike. Deze sneakers hebben een vergelijkbaar bandje over de achterkant lopen. Stiekem vind ik deze sneakers mooier omdat ze een stuk subtieler ogen. De zool vind ik ook erg leuk met de gekleurde puntjes. En afgeprijsd van 79 euro naar 15 euro! Die kan je toch niet laten staan! Bekijk de grijze Fila sneakers op Aktiesport.

Fila sneakers

Witte sneakers van Le Coq Sportif

Deze witte sneakers van Le Coq Sportif zijn basic en kan je overal bij combineren. Zeker in deze tijd van het jaar is het een perfecte aankoop. Het zijn namelijk de perfecte schoenen om alvast in de kast te hebben liggen voor de lente en de zomer. Meestal kan je dit soort schoenen alleen na deze seizoenen kopen met korting. Deze schoenen zijn afgeprijsd van 49,99 naar 15 euro. Bekijk de witte Le Coq Sportif sneakers op Aktiesport.

Le coq sportif sneakers

Dierenprint sneakers van Ellesse

Deze sneakers zijn nog meer afgeprijsd dan de vorige sneakers. Ze waren 59,99 en ze zijn nu maar 10 euro! Ze hebben een grijs met zwart dierenpatroon en een witte zool. Door deze kleurencombinatie zijn ze geschikt om met heel veel kledingstukken en kleuren te combineren. Dit zijn ook leuke schoenen om te dragen naar de sportschool voor bijvoorbeeld krachttraining. Bekijk de Ellesse dierenprint sneakers op Aktiesport.

ellesse dierenprint

Blauwe Nike sneakers

Deze sneakers van Nike zijn ook flink afgeprijsd. Ze waren 64,99 en zijn nu 37,50. Het is een vrij basic model, een model wat overal bij kan. De kleur is echt geweldig, het is een kleur die geschikt is voor alle seizoenen. Deze sneakers hebben een leuk accent. Aan de binnenkant van de schoen zit een zacht stofje dat een beetje boven de schoen uit piept. Bekijk de blauwe Nike sneakers op Aktiesport.

blauwe nike sneaker

Donkerblauwe Adidas sneakers

Deze donkerblauwe su├Ęde sneakers met de kenmerken witte strepen op de zijkant zijn echte klassiekers! Ze hebben deze schoenen ook in het wit met donkere strepen op de zijkant. Ook van het merk Adidas hebben ze verschillende modellen beschikbaar met een mooie korting. Zo kon ik bijna niet kiezen welk paar ik hier wilde laten zien. Ik zag namelijk ook nog een heel mooi paar in het zachtblauw. Bekijk de donkerblauwe Adidas sneakers op Aktiesport.

donkerblauwe adidasLAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here