Home Fashion Retro sportkleding van Sergio Tacchini

Retro sportkleding van Sergio Tacchini

273
0


Urban Outfitters is een samenwerking aangegaan met het Italiaanse sportkledingmerk Sergio Tacchini. Misschien heb je nog niet eerder van het merk gehoord, maar daar gaat snel verandering in komen. Dit komt onder andere door de geweldige collectie die nu te koop is bij de Urban Outfitters, maar ook op de website van Sergio Tacchini vind je een aantal hele leuke stukken. 


Sergio Tacchini

Sergio Tacchini is een merk waar je waarschijnlijk nog nooit eerder van gehoord hebt. Het is een Italiaans sportmerk dat tenniskleding maakt. Speel je tennis of kijk je veel tenniswedstrijden? Dan zal je het merk misschien wel herkennen. Sergio Tacchini is een merk wat veel gedragen wordt tijdens grote, internationale tennistoernooien. Sommige kleding van het merk zal misschien een beetje ouderwets en tuttig overkomen maar daar zijn ze nu echt verandering in aan het brengen. Dit onder andere door de samenwerking met het merk Urban Outfitters. Ook op hun eigen site zie je een paar “retro jaren 80” modellen weer terugkomen. Die oude trainingspakken zijn de komende seizoenen weer helemaal in, kijk maar naar de show van Prada.

Samenwerking Urban Outfitters en Sergio Tacchini

Bij de samenwerking van Urban Outfitters en Sergio Tacchini is er een hele mooie collectie ontstaan. Steeds vaker zie je dat merken weer producten in de collectie terug laten komen, geïnspireerd op hun eigen ontwerpen uit de jaren 80 en 90. Dit zie je ook bij de collectie van Sergio Tacchini, die bestaat uit shirts, hoodies, een trainingspak, jurkjes en mijn favoriet: de sportlegging. De retro look is helemaal in en komt onder andere bij merken zoals Wrangler, Ellesse, Levi’s en Adidas weer terug. Ook merken zoals Kappa en Champion, die al jaren niet meer populair waren, zijn nu weer helemaal in. Je betaalt er nu dan ook een stuk meer voor. Als je slim zoekt, vind je nog goedkope merkproducten. Lees in deze blog bijvoorbeeld meer over goedkope Kappa truien bij de Zeeman.

Sportkleding Urban Outfitters

Bij Urban Outfitters kan je niet alleen terecht voor de mooie sportieve collectie van Sergio Tacchini. Ook van andere merken, en van het eigen merk van Urban Outfitters vind je mooie (retro) sportieve items die je niet alleen hoeft te dragen in de sportschool. Zo vind je in de webshop bijvoorbeeld kleding van Adidas Originals, Champion en Fila. Ook de kleding van Tommy jeans heeft een echte 90’s sporty look.
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here