Home Fashion H&M Studio SS 2017

H&M Studio SS 2017

649
0

Ben jij er al klaar voor? De nieuwste H&M studio collectie voor spring/summer 2017 komt bijna uit. Woensdag 1 maart is het zover, dan is de show in Parijs, en jij kan hem live bekijken! Om half 10 ’s avonds begint de show en kan jij hem volgen op hm.com. Wil je meer weten over welke kledingstukken deze collectie bevat, wanneer je de kleding kunt kopen en waar de collectie op geïnspireerd is? Lees dan snel verder!

H&M Studio collectie

Naast de jaarlijkse samenwerking van H&M met een groot modemerk komt er twee keer per jaar een andere bijzondere collectie uit. Twee keer per jaar komt er namelijk een H&M studio collectie uit, een autumn/winter collectie en een spring/summer collectie. Deze collectie lijkt weinig op de standaard collectie van de H&M. De collectie is opvallender en is gemaakt met prachtige materialen. Niet voor de basics dus, maar zeker om jouw outfit fashionable te maken!

H&M Studio SS 2017

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen is de show live te bekijken op woensdag 1 maart. Daarna kan je vanaf donderdag 2 maart de collectie online en in geselecteerde winkels bekijken en kopen!
De collectie is geïnspireerd op de passie en kracht van ballet. Een voorproefje van de collectie kan je zien in video’s op twitter en op Instagram. De foto’s worden daar snel afgewisseld maar er vallen blouses te onderscheiden, een jurk, een leren jasje, schoenen en nog veel meer moois!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here