Home Fashion Hardloopkleding geschikt voor Triathlon

Hardloopkleding geschikt voor Triathlon

628
0

In de eerste blog over Triathlon op Sport Meets Fashion kan je meer lezen over triathlon en hoe je kunt starten met trainen voor een triathlon. In deze blog kan je meer lezen over de meest geschikt hardloopkleding voor tijdens het hardlopen in een triathlon. 

Hardloopschoenen

Het is fijn om tijdens het wisselen niet teveel tijd kwijt te zijn aan het aandoen van de hardloopschoenen. Het merk Asics heeft daarom speciale hardloopschoenen die zeer geschikt zijn voor de Triathlonsport.

De schoen heet de Gel-Noosa tri. Het is een lichtgewicht schoen met elastische veters, een tong die niet afzakt in de schoen en een zachte naadloze voering waardoor je in een korte triathlon de schoen zou kunnen dragen zonder sokken. De schoen heeft een stabiliserende technologie in de tussenzool, dit is fijn voor als je moe begint te worden aan het einde van de wedstrijd.

Naast dat je de schoenen makkelijk aan kan trekken en hij qua technologie perfect is voor tijdens een triathlon, zien ze er heel opvallend en vrolijk uit! Zo kan je ze ook snel vinden tijdens de wissel!

Hardloopkleding

Tijdens het hardlopen in een triathlon heb je geen speciale hardloopkleding nodig. Zorg ervoor dat jij de kleding comfortabel vindt zitten. Het is wel fijn als de pijpjes van de hardloopbroek niet te kort zijn, als je een langere afstand moet hardlopen heb je namelijk kans dat het gaat schuren!
Het is ook belangrijk om tijdens het hardlopen een stevige sportbeha te dragen.
Bekijk hieronder een aantal mooie kledingstukken voor het hardlopen van Asics. Asics is een sportmerk met de focus op hardloopkleding en hardloopschoenen.

Accessoires voor tijdens het hardlopen

Tijdens het hardlopen is het belangrijk dat je goede sportsokken draagt, hiermee kan je veel blaren voorkomen!
Als je tijdens trainingen lange duurlopen doet, is het fijn om drinken en (vloeibare) voeding mee te kunnen nemen. Ook is het fijn om je smartphone mee te kunnen nemen, via jouw smartphone kan je met verschillende Apps de route en tijd bijhouden. Het merk Asics verkoopt ook verschillende handige accessoires.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here