Gymshark black friday sale

Aankomende maandag is het weer zover, dan start de Gymshark black friday sale weer! De kortingen lopen van 20% tot maar liefst 70%, zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen dus! Zelf vind ik het altijd handig om YouTube vlogs te kijken over de kleding die verkrijgbaar is in de uitverkoop. Je ziet daar hoe de kleding er uitziet als je het draagt. Zo krijg je een beter beeld, ook van bijvoorbeeld de kleuren en de fit.

Hack Friday?

Gisteren plaatste iemand op Instagram dat de uitverkoop weer was begonnen en inderdaad! Toen ik op de website keek kon je alles in de sale bestellen. Na een half uur kon je opeens niks meer bestellen en stond er overal een melding dat de producten aankomende maandag weer beschikbaar waren. Als je binnen die tijd wat had besteld kreeg je daarna de melding dat je besteld had tijdens Hack Friday. Jouw bestelling werd dan nog wel geleverd maar wilde je meer bestellen, dan moest je wachten tot de officiële sale-periode die maandag 19 november 2018 begint om 16:00. 

Een voorproefje van de sale-periode

Op de Gymshark site kan je alvast zien wat je vanaf maandagmiddag allemaal kunt kopen. Zorg dat je maandagmiddag meteen je bestelling plaatst op de Gymshark website, zo voorkom je dat jouw maat/favoriete item uitverkocht is.
Wil je nog meer zien van de collectie? In verschillende YouTube vlogs kan je de Gymhark-ambassadors de items ook zien dragen. Zo krijg je een nog beter beeld van de kleuren en de fit. De taupe kleur vond ik in het filmpje veel mooier dan op de website, daar leek de kleur namelijk nogal flets.

Koop goedkope Gymshark kleding het hele jaar door

Heb je de uitverkoop gemist? Of wil je op een later moment Gymshark kleding kopen, maar dan wel voor een goedkope prijs? Dan verklap ik je hierbij een geheim. Op Aliexpress kan je het hele jaar door Gymshark kleding kopen voor een veel goedkopere prijs! Je moet even weten bij welke verkoper je moet zijn, maar dan kan je kleding kopen van precies dezelfde kwaliteit. Over deze verkoper, Nepoagym, hebben wij een nieuw artikel geschreven. 

Gymshark Aliexpress

Bekijk de kleding hier

Ook interessant
Review shake Body Fit
Smart Protein van Body & Fit review