Home Healthy lifestyle Gratis sporten om jouw goede voornemens te behalen!

Gratis sporten om jouw goede voornemens te behalen!

247
0

Een beloning kan een goede stok achter de deur zijn om je te houden aan jouw goede voornemens. Dit lees je ook in deze blog over doelen bereiken met behulp van beloningen. 15 februari kwam er een nieuwsbericht online op de website van het AD over de zogenaamde beweegloterij. De mensen die iets konden verdienen als ze zich aan bepaalde doelen zouden houden hielden zich veel beter aan hun goede voornemens! De Decathlon heeft nu ook een mooie nieuwe actie, zodat je gratis kunt sporten, die nog geldig is tot begin maart!


De beweegloterij

15 februari 2018 kwam er een nieuwsbericht online op de website van het AD over de ‘beweegloterij’. Een deel van de testgroep kon iedere week kans maken op verschillende geldprijzen en zelfs een gezinsvakantie. Om de prijs te behouden moesten zij zich echter wel aan de beweegdoelen houden. Dit deden zij uiteindelijk veel beter dan de groep die niet meedeed aan deze loterij. Lees het hele artikel op de website van het AD. Deze informatie kan je zelf natuurlijk ook inzetten. Belonen kan werken, eventueel zou je er zelfs voor kunnen zorgen dat er iemand is die controleert of jij je aan jouw doelen houdt.Gratis sporten als beloning

Ben jij goed bezig met het werken aan de doelen die jij jezelf gesteld hebt? Dan heeft de Decathlon een mooie beloning voor je! Besteed je tot en met 4 maart meer dan 35 euro in de webwinkel? Dan maak je kans op een gratis sportactiviteit! Beloon jezelf dus met nieuwe sportkleding of accessoires en maak kans op een gratis sportactiviteit. Wil je meer weten? Klik dan op de banner om meer te lezen over de actie en te shoppen in de webwinkel. Wil je meer weten over de sportkleding die je kan kopen bij de Decathlon? Dan kan je mijn blog over Decathlon sportkleding lezen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here