Home Fashion Decathlon sportkleding en accessoires

Decathlon sportkleding en accessoires

238
0

Mijn sportkleding koop ik bijna altijd in een outletcenter zoals Bataviastad. Bekende merken zoals Nike, Adidas, Asics, Reebok en Gymshark zijn mijn favoriete merken. Als ik bij de Decathlon kwam liep ik vaak langs de sportkleding zonder uitgebreid te kijken. Deze week ben ik bij de Decathlon erg goed geslaagd voor een mooie prijs! Ik heb nog niet eens alle producten bekeken! Mijn aankopen van deze keer heb ik in deze blog op een rijtje gezet.

Sportleggings die aanvoelen als een tweede huid

Mijn favoriete aankoop van deze week is een sportlegging die aanvoelt als een tweede huid. Ik heb eerder een sporttop gekocht met een brede band met zilveren glitters. Hier zag ik een bijpassende zwarte broek bij met een zilveren band en grijs gemêleerde onderkant. De broek zat heerlijk maar kwam helaas niet door de squat test 😉 Misschien met een zwarte hipsteronderbroek? Bekijk de zwarte sportbroek in de webshop van de Decathlon.

zwarte legging decathlonToen ik verder keek zag ik van hetzelfde materiaal een spijkerbroekblauwe 7/8 sportbroek met een print. Deze broek kwam wel door de squat test! Het is een Domyos broek uit de nieuwe collectie en hij kost maar 14,95! De broek had ik eerst in een S gekocht maar deze maat was eigenlijk te groot, later heb ik de broek ook in een maat kleiner gekocht. Omdat hij stretch is zit hij nog netjes aangesloten maar hij zakt tijdens het wandelen en sporten af. Een S is een maat 38, dit zijn dus andere maten dan in de meeste winkels. Een XS is een maat 36 en een 2XS is een maat 34. Bekijk de blauwe broek in de Decathlon webshop.

decathlon leeging

Sportbh’s

Bij de Decathlon verkopen ze ook verschillende sportbeha’s en sporttopjes. Ik ben geslaagd voor twee sporttopjes. Het eerste sporttopje is een zwarte top met een wit Nike logo. Dit behatopje heb ik gekocht in Spanje in een Decathlon winkel. Online kan ik (nu) alleen een ander Nike behatopje vinden.

nike sport top

De sporttop van Domyos heeft een bredere band aan de onderkant. Het is een zwarte top met zilveren band. Er zitten vullingen in die je er ook makkelijk uit kunt halen. Deze top is minder geschikt om in te gaan hardlopen maar wel geschikt om in te gaan fitnessen, voor yoga of bijvoorbeeld dansen. Bekijk de Domyos top in de webwinkel.

sporttop

Sporthemdjes

Bij de Decathlon heb ik ook drie nieuwe sporthemdjes gekocht. Twee korte hemdjes met een racerback achterkant en één lang hemdje met dubbele spaghettibandjes. Het lange hemdje staat niet zo mooi op een sportlegging maar is wel ideaal als onderhemdje in de winter en herfst. Geen blote onderrug als je bukt! De hemdjes waren 1, 99 en 2,99 en 3,99. Bekijk hier het kortere model, nu voor maar 2 euro in de webwinkel.
Naast hemdjes om in te sporten verkopen ze ook heel veel soorten T-shirts en shirts met lange mouwen.

tanktopExtra’s

Deze keer heb ik ook een springtouw gekocht met gewichtjes in de handvaten om het wat zwaarder te maken. Bij de Decathlon hebben ze heel veel verschillende soorten springtouwen. Springtouwen met leer, dunnere springtouwen. Het fijne is dat je de springtouwen heel makkelijk op de juiste maat kan knippen. Bekijk de verschillende springtouwen hier.
Verder ben ik geslaagd voor een foamroller. Die gebruik ik na het trainen om mijn spieren te “masseren” en spierpijn tegen te gaan. Bekijk de foamroller hier in de webwinkel.

foamroller

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here