Home Fashion All Gucci everything

All Gucci everything

328
0

De afgelopen seizoenen was de show van Gucci een echte publiekstrekker. Zo ook dit keer bij de autumn/winter 2018 fashionshow. Het merk Gucci is een hype die aanhoudt. Op Instagram heb je ook de hashtags Gucci everything en All Gucci Everything. Waar die populariteit vandaan komt, wat we deze lente en zomer moeten dragen en wat voor bizarre dingen je kon zien tijdens de laatste Gucci modeshow lees je in deze blog.


Bekende Gucci-stukken

De vorige seizoenen was de Gucci Princetown loafer helemaal hot en ook nu zie je ze nog regelmatig verschijnen op Instagram en in modeblogs. Het is een instapper met bruin bont. Ik ben erg benieuwd of deze loafers nog veel te zien zijn deze lente en de zomer. Bekijk ze ook in de webshop van De Bijenkorf (met en zonder bont).

gucci princetown loafer

De Gucci riem zie je nu heel erg veel. De riem wordt gecombineerd met allerlei verschillende outfits.

gucci riem

Ook T-shirts met het Gucci logo en een print worden nu erg vaak gedragen.

Wat dragen we deze lente en zomer?

In de show voor de aankomende lente en zomer waren er veel invloeden te zien uit de jaren 80 (schouders, printjes, een opgepimpt trainingspak!). Er waren veel glitters, een bugs bunny trui, een sneeuwwitje trui en veel buiktasjes. Wil je zelf zo’n look creëren? Dan kan je ook je slag slaan bij verschillende vintagewinkels!
FF18 show

De fall/winter 2018 show van Gucci was een show waar niemand over uitgepraat raakte. Dit ging vaak niet alleen over de kleding maar vooral over de bizarre accessoires en het decor. De show vond plaats in een soort groen ziekenhuisdecor, heel gaaf en creepy. Maar dan de accessoires, een aantal modellen liepen rond met een replica van hun eigen hoofd (net echt!). Andere modellen liepen rond met een soort drakenbaby’s. Ook in deze show zag je weer veel glitters, daarnaast weer jaren 80 invloeden, tweed en veel invloeden uit andere culturen.

All Gucci everything

Naast kleding kan je ook verschillende schoenen, tassen, geurtjes en accessoires kopen van het merk Gucci. Bij accessoires kan je denken aan sieraden, horloges, zonnebrillen en sjaaltjes. Flora by Gucci is een heel bekend (en lekker) luchtje. In veel modebladen vind je hier regelmatig samples van.

guccifloraLAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here